Mor & Barn

Mor & Barn

Mor&Barn Refleksterapi, metode Lone Sorensen

TILMELD DIG TIL ONLINE KURSER

RAB timer

https://www.facialreflexologyschool.com/mother-baby-facial-reflex-therapy-distance-course-signup

Følg med på FACEBOOK    klik her:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001523637398

Refleksterapi by Lone Sorensen

Babyterapi!

MOR OG BARN REFLEKSTERAPI

MOR OG BARN REFLEKSTERAPI

Spædbarnet har et stort behov for kropskontakt de første mange måneder af dets liv.

Mor & Baby terapi hjælper mor og barn til at få styr på vejrtrækning, fordøjelse og hjertefrekvens, der alle er umodne systemer hos den nyfødte.

Mor og Barn terapi bidrager til at fremme barnets hjerne-udvikling og til at barnet får større kropsbevidsthed.

Ved at give dit barn terapi får du en mulighed for at få en meget intens stund med barnet. Barnet nyder at være tæt sammen med dig og at blive berørt i ansigtet, hænder og fødder.

At blive rørt på alle kropsdele er med til at give barnet større kropsbevidsthed og glæde ved at kunne mærke sig selv og dermed en styrkelse af dets motoriske udvikling.

Ifølge den fransk læge Dr. F. Leboyer, er berøring mindst lige så vigtig for et nyfødt barn som mad og anden pleje.

Mor & Barn terapi har beroligende effekt og styrker kontakten mellem forældre og barn. Samtidig stimulere din berøring af barnets krop, barnets fornemmelse for sin krop.

EN FYSISKE KROP EFTER FØDSLEN   

En fødsel påvirker din krop i mange henseender.

Her kan du lære om kroppens forandringer efter fødslen, og om hvordan du kan være gøre noget godt for dig selv efter fødslen.

Uddannede Mor & Barn terapeuter i Danmark

Sybille Schiønning: post@sybillesnet.dk

Eva Dukert: evaduckert@hotmail.com

Marion Enevoldsen: marion_enevoldsen@webspeed.dk

Joanna Wilder: janna.susan@gmail.com

Joan Wendelboe: joanwendelboe@privat.dk

Gitte Jensen: j_gitte@hotmail.com

Marlene Thomsen: malene324@msn.com

Elisa Martinez Way: ELIM@danskebank.dk

Marianne Schultz: ms@mediearbejdsgiverne.dk

ANSIGTS REFLEKSTERAPI OG CYBERTEKNIK 

Det internationale institut for Ansigts Refleksologi og Temprana  Refleksterapi er verdens største skole for terapi med mere  end 40 afdelinger fordelt i 22 lande og mere end 36 års erfaringer, specialiseret i at arbejde med børn.

MOR & BABY CARE terapi, - et nyt projekt udarbejdet til nybagte mødre og fædre. Forældre vil her have den mulighed, at kunne lære at afhjælpe alle de mindre problemer, der altid opstår i forbindelse med en lille ny baby, kvinden selv og søskende.

Tilbudet består af et kursus, der giver anvisninger på en nem og forståelig måde, hvorledes man ved hjælp af Ansigts Refleksterapi - altså på helt naturlig vis  - kan afhjælpe diverse gener hos mor og barn. Metoden udføres i hjemmet  mor og/eller far udfører stimuleringen!

En del af Ansigts REFLEKSTERAPI konceptet kaldes også Cyberterapi,- dette når metoden anvendes som selvbehandling. Cyberterapi er en årtusindgammel behandlingsmetode fra Vietnam, der bl.a. hjælper kvinder til at komme hurtigt til kræfter efter fødslen.

SHONISHIN betyder Japansk akupunktur uden anvendelse af nåle og er et 250 år gammelt koncept. Mor & Barn care er opbygget ud fra dette koncept.

Shonishin er velegnet til børn i alle aldre, også til nyfødte.

Shoninhin er en meget blid behandlingsform, der kan udføres på hænderne, fødder og i ansigtet.

SHONISHIN filosofien lægger op til, at man følger et barns naturlige mønster - nænsomt og respektfuldt. Det betyder, at barnet ikke nødvendigvis behøver at ligge på en briks, men kan sidder på skødet hos en af forældrene eller evt. lege på gulvet, mens man udfører stimuleringen.

Alle børn nyder terapi, udført med SHONISHIN principper.

Cyberterapi er tillige en effektiv og naturlig behandling til at afhjælpe en babys første vanskeligheder med f.eks kolik, søvnproblemer, hudproblemer, forstoppelse, tandfrembrud, ørepine, feber, gråd m.m. Og hvilken mor og far vil ikke gerne selv kunne afhjælpe disse dagligdagsproblemer, når de opstår?

Cyberterapi kan tillige anvendes til behandling af søskende, der evt. er emotionelt ude af balance på grund af en ny situation.

MOR & BABY terapi giver også nybagte mødre mulighed for at genvinde styrke og få overskud. Herved forebygges mange hormonelle ubalancer, som kan give anledning til alvorligere problemer senere.

Den nybagte mors fysiske og psykiske tilstand er som bekendt afgørende for den lille ny babys ve og vel.

MOR & BABY terapi giver anvisninger på, hvorledes man kan afhjælpe ammeproblemer, smerter, infektioner, blødningsproblemer, blære, og livmoder problemer, forstoppelse, fordøjelsesproblemer, luft i maven, vægtproblemer, søvnbesvær og træthed, fødselsdepression og meget andet.

Cybernetic metode; Selvbehandling af forskellige lidelser via ansigtet.

Dien Chan er en 3000 år gammel behandlingsteknik, der anvendes til at afhjælpe sygdomme, kroniske og/eller akutte lidelser. Metoden stammer fra Vietnam.

Dien Chan har igennem alle disse år fungeret som en populær folkemedicin og teknikken bliver stadig meget hyppigt anvendt blandt befolkningen i Vietnam. Metoden består af et system med 564 nervepunkter samt zoner fordelt i begge sider af ansigtet. Hvert punkt/zone har en forbindelse til et organ, en kirtel, muskel eller kemisk proces m.m. i vores krop.  Disse punkter kan kombineres på utallige måder og dermed afhjælpe mange forskellige dysfunktioner og smerter.

Dien Chan er blevet udført, af kloge mænd, i den vietnamesiske kultur igennem mange generationer.  Kun de kloge mænd vidste om anvendelsen af denne teknik og de enkelte punkters funktion, indtil 1970, hvor en Vietnamesisk læge, ved navn Dr. Chau, begyndte at studere metoden.

Dr. Chau kalder denne nye videnskab for Cyberteknik, hvilket betyder kontrol og biofeedback. Han fandt frem til, at punkterne/zonerne har en neurologisk sammenhæng og har via hjernen forbindelse, til hele vores krop. Ved at trykke på, eller stimulere punkterne med nålestik, elektriskimpuls, varme eller kulde, reagere centralnervesystemet, ved at sende impulser til det, til punktet, tilhørende organ/muskel/kirtel i kroppen. 

Dr. Chau betragter de 564 nervepunkter samt zonerne i ansigtet, som en computer / keyboard og hjernen som en harddisk. Når der tykkes på et X nervepunkt på keyboardet, sendes der en besked videre til hjernen og hjernen sender så besked til det organ, kirtel, muskel, system o.a., der har forbindelse til det angivne punkt.

Cyberteknik er en af de tillægsteknikker der anvendes, med fantastiske resultater, i behandling med Ansigts Refleksterapi. For at vælge de rigtige punkter og zoner er det vigtigt, at et menneskes helbredstilstand analyseres af en professionel terapeut, med dyb indsigt i at kombinere de 564 nervepunkter og zonerne, individuelt i forhold til den enkelte persons problem.

Gennem egne erfaringer, ved anvendelse af Cyberteknik metoden siden 1989, har denne teknik vist sig at være så effektiv, at den er blevet en fast tillægsteknik, i alle Ansigts Refleksterapibehandlinger.

Det er muligt at anvende 100 af de 564 nervepunkter til selvbehandling, på en meget nem og simpel måde. Metoden til selvbehandling kaldes Cibernetic.

På de følgende sider beskrives 22 forskellige lidelser, hvor man med fordel kan anvende Cibernetic metoden til selvbehandling, f.eks. til behandling af smerter og mindre dagligdagsproblemer.

Det skal dog nævnes, at anvendelse af cibernetic ikke udelukker, at man søger læge eller professionel terapeutisk bistand i nødvendige situationer.

Cibernetic kan med fordel anvendes i stedet for smertestillende medicin f.eks. til hovedpine, muskelsmerter, menstrutionsmerter o.l.

Anvendelse af Cibernetic metoden har ingen bivirkninger og forgifter ikke kroppen.

PÅ HØJKANT IGEN EFTER FØDSLEN 

At blive forældre er i mange tilfælde den lykke som man forventer. Både én selv og omgivelserne skaber i løbet af graviditeten store forventninger til det nye liv som familie. Men det er også ganske overraskende og en ny stor udfordring, som kan skabe blandede følelser, især i begyndelsen.

For nogle kan den forandrede tilværelse være drastisk. Manglende søvn, et uroligt barn, det "at være på" i 24 timer, ansvaret - alt det, og mere til - kan være medvirkende til, at det hele virker uoverkommeligt.

Man bliver som nybagte forældre let nervøse og urolige for, om alt nu er som det skal være.

Dagligdagen begynder med en lille ny i familien

Først skal barn og familie skal vænne sig til hinanden.

Ikke alle børn indgår fra begyndelsen i en fast rytme. 

En del børn har en urolig periode sidst på dagen. Det kan være udtryk for, at både forældre og barn er trætte og burde tage et hvil. Det kan være svært, især hvis der er andre søskende.

Prøv, om naboer, venner eller familie kan aflaste.

Sæt realistiske mål for, hvad der kan nås på én dag.

Bliv ikke skuffet og sur på dig selv, hvis du ikke når det, du havde tænkt dig.

Det er meget nemt at føle stres og frustration.

Måske føler du dig heller ikke selv helt på toppen?

Måske har du fået bit barn ved kajsersnit og har smerter?

Ansigts Refleksterapi, Mor & Barn terapi kan hjælpe dig til at komme lettere igennem den første periode og hjælpe dig til at nyde den første og skønne tid med dit barn, på en afslappet og naturlig måde.

Kurser er godkendt

Lone Sørensen, P00124, er godkendt som udbyder af uddannelse af den amerikanske Zoneterapi Certification Board.
Reconocido por y Co-sponsoreret af North Carolina Zoneterapi Association og Center for Healing Art, NCBTMB,

RAB timer, Danmark
Godkendt af AOR, Storbritannien
Godkendt af Federation for Holistisk Terapeuter (FHT) Uk
Godkendt af Irske Zoneterapeuter 'Institute (IRI)

KONTAKT I DANMARK: sorensensistem@gmail.com

Kurser Refleksterapi er godkendt af RAB samt af:

Lone Sorensen, P00124, er godkendt som udbyder af uddannelse af den amerikanske Zoneterapi Certification Board. 

Godkendt og Co-sponsoreret af North Carolina Zoneterapi Association og Center for Healing Art, NCBTM.

RAB timer, Danmark.

Godkendt af AOR, Storbritannien.

Godkendt af Federation for Holistisk Terapeuter (FHT) UK. 

Godkendt af Irske Zoneterapeuter 'Institute (IRI).


Trademark Registration No 003701752 af 31/10005

Henvendelse

Internationalt Institut for Refleksterapi Lone Sorensen SL

Pons i Subira 5, 08005 Barcelona, Spanien

E-mail: sorensensistem@gmail.com

Del siden