kursus for pårørende, personale og hjælpere

kursus for pårørende, personale og hjælpere

Demens- kursus for pårørende, personale og hjælpere

Lone Sørensen og hendes virksomhed, Det Internationale Institut for Refleksterapi - er en lille solskinshistorie i dansk erhvervsliv og et eksemple til inspiration for alle iværksættere: Lone havde en idé om at ville hjælpe andre, hun havde troen på egne evner, hun havde modet - og har udvist den vedholdenhed og ukuelighed, der skal til for at lykkes. Og i dag er der temprana institutter i 21 lande spredt over hele kloden. Med hovedkontor i Barcelona rejser Lone Sørensen verden rundt og underviser i sine metoder - ofte i et "train-the-trainer" forløb, så hun på den måde har et hav af uddannede hjælpere i alle de lande, Temprana opererer i. På vore kurser, er det Lone Sørensen selv, der står for undervisningen.

Lone Sørensen har udviklet refleksterapi - og underviser selv i Danmark.

For første gang i Danmark tilbydes et helt unikt og skræddersyet kursus til pårørende, frivillige og omsorgspersonale, der gerne vil gøre livet med demens langt lettere. På kurset demonstreres, hvordan man ved manuelt at stimulere udvalgte refleksområder – primært på hænderne – kan ændre på hjernens funktion og derigennem påvirke:

Adfærd
Genkendelsesevne
Sprog og kommunikation
Sanser
Ressourcer

Samt

Give glæde
Give indre ro og fred
Give energi
Give håb

REFLEKSTERAPI (se www.temprana.org) er udviklet, testet af underviseren selv; den internationalt anerkendte og innovative Lone Sørensen, der siden 1988 og med fantastiske resultater inden for andre og parallelle handicap og sygdomsområder har udviklet metoden. Lone er uddannet zoneterapeut og kinesiolog og driver i dag kurser for undervisere og praktikere verden over. Metoden er valideret udenlands.

Refleksterapi er en meget blid og yderst behagelig stimuleringsmetode uden bivirksninger. Den er gratis, kan læres af alle og tager ikke lang tid hverken at lære og udføre. Og hvad bedre er, metoden er billig, har effekt, kan nemt koordineres med daglige gøremål og gøres til en livgivende og positiv hyggestund for såvel "giver og modtager".

Kursets indhold og form

Hvad er "Refleksterapi" som værktøj?.
Hvordan virker "Refleksterapi" på hjernen?
Hvordan sammensættes den konkrete "refleksterapiplan" ift. den enkelte og de individuelle behov?
Hvordan gør man det i praksis?

Dagen foregår i skøn vekselvirkning mellem teori, demonstration, praktiske øvelser og fælles refleksion.

Du vil som deltager, når dagen er slut være i stand til at bruge refleksterapi på andre – også til andre end personer med demens!

Glæd dig, man kan godt blive afhængig af den ro som refleksterapi giver den som modtager behandling.

Kurset kan følges op af en egentlig uddannelse som refleksterapeut senere hen for særligt interesserede.

Antal dage: 1

Kursus for pårørende, personale og hjælpere

Kursus for pårørende, personale og hjælpere

Kontakt

Lone Sorensen

sorensensistem@gmail.com

Del siden