Avanceret zoneterapi

Refleksterapi er en terapeutisk komplementær metode til børn og voksne, der udføres manuelt ved at stimulere neurologiske refleksområder og punkter i ansigt, skalp, hænder og fødder.

Det er en terapeutiske metode der er sammensat, således at alle kroppens 4 livsvigtige systemer bringes i balance i en og samme behandling; centralnervesystem, blodkredsløb, lymfesystem i kombination med orientalske principper og meridianteori.

Neurologisk forklaring

Ved at påvirke forskellige refleksområder og punkter på kroppen, stimuleres reflekser til hjernecentre, kemiske processer, hormonsystem, blodkredsløb, organer og muskler, som via centralnervesystemet har tilknytning til de nævnte organer og systemer. Således er det muligt at påvirker kroppens funktioner til at fungere optimalt i forhold til det enkelte menneskes ubalancer.

Ved stimulering af neurologiske områder (zoner) og punkter sendes elektriske impulser via centralnervesystemet til hjernen som fortolker, oplader neurotransmittere, som sendes videre til kroppens organer og kirtler. Herved reguleres alle kroppens funktioner. Muskler afslappes og kroppens selvhelende processer går i gang. Ved stimulation af hormon- og lymfesystem balanceres kroppens immunforsvar og udskillelsen af affaldsstoffer sættes i gang.

Ved stimulering af neurologiske områder (zoner) og punkter sendes elektriske impulser via centralnervesystemet til hjernen, ligesom ved en neurologisk undersøgelse!

Analyse

Med Refleksterapi er det muligt, at analysere taktilt den enkelte klients tilstand og finde frem til de/den forudgående dysfunktioner, der har ført til sygdom.

Analysen foretages ved manuelt at vurdere forskellige tegn i vævet tilknyttet refleksområder.

Taktil analyse

Taktil analyse

Neurologiske punkter

Hvem kan behandles med Refleksterapi

Fordi Refleksterapi behandlingsprogram kan sammensættes udfra den enkelte klients personlige helbredssituation, kan denne terapeutiske metode med fordel anvendes til enhver sygdomssituation, såvel kronisk som akut.

Refleksterapi kan anvendes til både fysiske og psykiske tistande.

Refleksterapi kan kombineres med enhver medicinsk behandling.

Refleksterapi til både fysiske og psykiske tilstande.

Refleksterapi til børn.

Refleksterapi er en velegnet metode til børn med både fysiske, psykiske og skole/indlæringsvanskeligheder.

Læs mere her: Terapi til ordblind

Læs mere her: Børn Specielle behov

Læs mere her: Temprana Terapi

Refleksterapi er en velegnet og blid metode til børn

Refleksterapi er en velegnet og blid metode til børn

Udannelse

Læs mere her: Introduktionskursus

Læs mere her: Ansigt Refleksterapi