Ansigtszoneterapi for TRAUMA-behandling

TRAUMA-BIPOLARTERAPI

Underviser Lone Sorensen  ONLINE 

RAB timer

Tilmelding til online kursus klik her: 

LÆR LONE SORENSENSISTEM® METODE

LÆR LONE SORENSENSISTEM® METODE, der fremkalder indre ro i hele nervesystemet, afhjælper stress og forløser gamle traumer.

De fleste mennesker lever et liv i ubalance med sansemæssig overstimulering og indre uro til følge. De sygdomme, der følger i kølvandet, er utallige. Vi har derfor alle, mere end nogen sinde før, brug for sikre metoder, der er lige ved hånden, nemme at lære og giver den effekt, som vi har brug for! Refleksterapi er én af disse indre RO-givende metoder, det er muligt for alle at lære og anvende uanset hvor du befinder dig!

Vil DU være én af dem, der med 100% sikkerhed kan fremkalde indre RO hos andre: familiemedlemmer, venner eller klienter?

Lær kunsten at finde og trykke på de særligt udvalgte, forbundne zoner og punkter i såvel ANSIGT som på FØDDER. Lær at gøre det i den rette rækkefølge og mængde, og skab en verden til forskel for utallige i din kreds.

HVEM KAN DELTAGE
Kurset er unikt af sin art og det er åbent for alle, professionelle terapeuter, erfarne faggrupper, private, ældre som yngre!

Du kan gøre en verden til forskel, privat eller professionelt - ligesom Lone selv gør og altid har gjort.

Eneste forudsætning for at deltage er, at du har et hjerte, der brænder for at bringe ”den indre kemiske tilstand” i en optimal balance hos dine medmennesker, har hænder og tid, som du vil stille til rådighed, og efterfølgende vil tage dig tid at øve igen og igen og igen. Kun øvelse gør mester – kurset giver dig værktøjet!

HVAD FÅR DU INDHOLDSMÆSSIGT MED DIG VED AT DELTAGE:
-historien, teorien & erfaringerne bag metoden
-en unik analyse & kortlægningsmetode
-et klart kort og kompas at gå frem efter
-et unikt konkret redskab og en simpel metode

KONKRET LÆRER DU:
-at trykke med det rette tryk, på de rette punkter, i den rette rækkefølge og på den rette måde.

-at forstå to kropsområders forbindelser til ansigt og fødder, hjerne og krop.

-at mestre 7 steps

-at mestre den sikre rute, der leder til den indre balance og medfølgende ro.

Kursus for dig der gerne vil opleve, hvad Refleksterapi er - og kan!


Trauma Bipolare Refleksterapi - Avanceret ansigts- og fodzoneterapi. Du lærer METODEN ”Bipolar Refleksterapi”® - Avanceret ansigts- og fodzoneterapi, der begge er udviklet af Lone Sørensen.
Om end der er tale om en basismetode, er det en særdeles præcis og dyb zone-/punktfokuseret effektfuld behandlingsform, hvor der arbejdes på ansigt og fødder efter en bestemt plan.

Med den metode bliver det muligt for klienten, at opnå en fuldstændig afslappet og afspændt tilstand - at opnå en tilstand af indre ro. Når den tilstand indfinder sig, bringes personen ved fortsatte tryk til et endnu dybere niveau, en egentlig meditativ tilstand. Netop den tilstand er nødvendig for at kunne regulere vejrtrækning og hjælpe kroppen til at give slip på og udrense de emotionelle toxiner og dermed gamle traumer, der er lagret i både bevidstheden og underbevidstheden. Her reguleres kroppens og hjernens hormonelle niveau samt den neurobiologiske balance i forhold til neurotransmittere, der normaliseres. Det betyder, at den store mængde stresshormoner som fx kortisol og adrenalin erstattes med opbyggelige og balancerende hormoner som serotonin, dopamin og noradrenalin.

Når balancen af den indre kemi indtræffer, skabes der ro i hjerne, sind, krop og sjæl. Præcist dét, der skal til for igen at kunne kontrollere verden, føle sig skarp, klar, koncentreret og fokuseret.

HVEM KAN METODEN BRUGES TIL
Metoden kan anvendes til alle aldre-børn, unge, voksne og ældre.

Blandt andet til reduktion af:

-Stress
-Trauma

-Emotionelle Ubalancer

-Mentale Dysfunktioner

-Depression

-Udbrændthed

-Spiseforstyrrelser

Metoden Lone Sorensen anvender er baseret i forskellige mikrosystemer med videnskabelige undersøgelser bag: Dr. Yamamoto (YNSA), Japan; Dr. Castillo Morales, Argentina; Dr. Wong, USA; Dr. Chau, Vietnam; Maria Perez, Argentina; Dr. J. Bossy, Frankrig.

Læs mere om Lone Sorensen  Profil Lone Sorensen

Lones metoder er prisbelønnet i udlandet. 

Kontakt i Danmark

sorensensistem@gmail.com

Suomisvej 2

1927 Frederiksberg

Hovedkontor

The International Institute of Reflex Therapy Lone Sorensen SL

Phone +34 932655700

Biploar Refleksterapi og den følelsesmæssige hjerne

Hør her,- vil du vide mere om TRAUMA-BIPOLAR REFLEKSTERAPI og hvordan du kan hjælpe andre og dig selv med at forløse trauma.

Kik med ind i den følelsesmæssige hjerne.

Fremkalder indre ro i hele nervesystemet, afhjælper stress og Forløser gamle traumer.

Fremkalder indre ro i hele nervesystemet, afhjælper stress og Forløser gamle traumer.

Henvendelse

Internationalt Institut for Refleksterapi Lone Sorensen SL

Henvendelse til Lone Sorensen:   sorensensistem@gmail.com

Del siden