22. maj, 2015

Anbefalinger fra elever i Danmark

Karina skrev: Jeg har taget ansigts Refleksterapi uddannelse hos Lone Sørensen og afsluttede i år (2015).!

Hvis du ønsker at arbejde i den holistiske verden vil jeg varmt anbefale Lones uddannelser. Jeg er tidligere uddannet fodzoneterapeut, og har ikke få noget viden i forhold til hvad jeg har på denne uddannelse. Du bliver klædt på med en fuld forståelse for kroppens funktioner og kunnen. Man får følelsen af at det ikke "kun" er en uddannelse, men en vigtighed for Lone at hendes kunnen og viden bliver spredt ud på verdensplan.!

Der er støtte og opbakning - også efter endt uddannelse. Jeg har ikke taget min sidste uddannelse hos Lone endnu, det er helt sikkert

Min varmeste anbefalinger herfra.

Eva skrev: "Jeg glæder mig hver dag over, at jeg i 2006 uddannede mig til Ansigts Refleksterapeut.
Med Ansigts Refleksterapien opdagede jeg, at jeg fik bedre og hurtigere resultater end med min klassiske fodzoneterapi.

For mig har det betydet, at jeg fik min drøm opfyldt ... Jeg fik mulighed for at leve professionelt af mine behandlinger. Hver eneste dag er spændende og det er utroligt givende at kunne hjælpe mange mennesker med at få et bedre liv."

Mette skrev: Jeg søgte Lones uddannelse i Japansk Lifting i 2010 da jeg ønskede at skifte erhverv.

Senere kom Cosmobody Detox på og senere igen Ansigts Refleksterapien.

Jeg var før det indehaver af en Inspiration isenkramforretning.

Jeg elsker mit arbejde. Jeg synes det er fantastisk hvad Japansk Lifting kan gøre for et ansigt, men det sjove er, hvor overrasket kunderne er over virkningen i hele kroppen af den smule Ansigts Refleksterapi som liftingen indeholder. Hele kroppen er afslappet og al stress forsvundet.

Jeg er meget taknemmelig for at Lone kom ind i mit liv og at jeg har fået muligheden for at fortsætte hendes arbejde.

Josefine Hentze skrev:  Jeg studere Temprana som distance kursus, og er nu næsten færdig med 2. modul (ud af 5 moduler).

Efter bestillingen af distance kurset, modtog jeg en kæmpe pakke med i alt 11 ringbind 1400 sider)  fyldt med både teoretisk stof og behandlingsmetoder, reflekskort m.m anskueliggjort i farver.

Jeg  er nu igang behandle med  Temprana Refleksterapi hjemmetræningsmetode, men jeg har allerede, lige fra jeg modtog materialet i efteråret, haft stor glæde og udbytte af det i mine andre behandlinger.   

Det er lettere for mig at lave behandlingsplaner, jo mere jeg har studerer Tempranas Refleksterapiens undervisningsmateriale og løbende får support af Lone. Det er meget tilfredsstillende.

Jeg har fået større viden, der hjælper mig i planlægningen af mine klienters behandlinger og mange flere redskaber, jeg kan bruge. Og jeg føler mig generelt mere ´sikker´ som behandler siden jeg tog kurset.

Udover det skrevne og tilsendte materiale inkluderer Temprana Refleksterapi distance kurset også personlig e-mail støtte og hjælp fra Lone Sørensen samt demonstations dage, hvor Lone samler distance-elever. Disse demonstrationsdage afholdes hver gang Lone kommer til Danmark, så man løbende kan få demonstreret nye teknikker, pudset det gamle af osv. Det er meget små klasser, så vi får god tid til at spørge og se.

Sidst jeg var til demonstrationsdag  i december 2010,  havde Lone også inviteret en færdiguddannet og erfaren Temprana Refleksterapeut, så vi også havde mulighed for at høre om hendes erfaring.

Rigtig mange spørgsmål kan klares via e-mail og Lone er lyn-hurtig til at svare, når jeg spørger hende om noget. Ofte får jeg svar blot nogle timer efter, jeg sendte mine spørgsmål.

Det er en stor tryghed, når man er i en læreproces og endnu ikke selv har så meget erfaring, at vide, at man altid kan få råd og vejledning af Lone.  Og jeg lærer rigtig meget af disse e-mail-udvekslinger.

Jeg er fuldt ud tilfreds med den støtte, jeg modtager på Temprana distance kurset. Og jeg er også glad for at man kan tage kurset i sit eget tempo. For mig personligt er det også meget bekvemt og attraktivt, at kunne studere hjemmefra.

Ønsker man at komme mere i dybden med refleksterapi, kan jeg kun anbefale dette kursus.

Del siden