25. maj, 2015

Josefine

 Josefine Hentze, Farum  skrev:  Jeg studere Temprana som distance kursus, og er nu næsten færdig med 2. modul (ud af 5 moduler).

Efter bestillingen af distance kurset, modtog jeg en kæmpe pakke med i alt 11 ringbind 1400 sider)  fyldt med både teoretisk stof og behandlingsmetoder, reflekskort m.m anskueliggjort i farver.

Jeg  er nu igang behandle med  Temprana Refleksterapi hjemmetræningsmetode, men jeg har allerede, lige fra jeg modtog materialet i efteråret, haft stor glæde og udbytte af det i mine andre behandlinger.   

Det er lettere for mig at lave behandlingsplaner, jo mere jeg har studerer Tempranas Refleksterapiens undervisningsmateriale og løbende får support af Lone. Det er meget tilfredsstillende.

Jeg har fået større viden, der hjælper mig i planlægningen af mine klienters behandlinger og mange flere redskaber, jeg kan bruge. Og jeg føler mig generelt mere ´sikker´ som behandler siden jeg tog kurset.

Udover det skrevne og tilsendte materiale inkluderer Temprana Refleksterapi distance kurset også personlig e-mail støtte og hjælp fra Lone Sørensen samt demonstations dage, hvor Lone samler distance-elever. Disse demonstrationsdage afholdes hver gang Lone kommer til Danmark, så man løbende kan få demonstreret nye teknikker, pudset det gamle af osv. Det er meget små klasser, så vi får god tid til at spørge og se.

Sidst jeg var til demonstrationsdag  i december 2010,  havde Lone også inviteret en færdiguddannet og erfaren Temprana Refleksterapeut, så vi også havde mulighed for at høre om hendes erfaring.

Rigtig mange spørgsmål kan klares via e-mail og Lone er lyn-hurtig til at svare, når jeg spørger hende om noget. Ofte får jeg svar blot nogle timer efter, jeg sendte mine spørgsmål.

Det er en stor tryghed, når man er i en læreproces og endnu ikke selv har så meget erfaring, at vide, at man altid kan få råd og vejledning af Lone.  Og jeg lærer rigtig meget af disse e-mail-udvekslinger.

Jeg er fuldt ud tilfreds med den støtte, jeg modtager på Temprana distance kurset. Og jeg er også glad for at man kan tage kurset i sit eget tempo. For mig personligt er det også meget bekvemt og attraktivt, at kunne studere hjemmefra.

Ønsker man at komme mere i dybden med refleksterapi, kan jeg kun anbefale dette kursus.

Del siden