27. nov, 2015

Tekst

Læs Helles historie
Ansigtszone- og Refleksterapi uddannelsen har bidraget til at holde Helle aktiv og ikke isoleret hende i en situation, der meget nemt kunne have haft en negativ indflydelse på Helle som person og i samfundsmæssig sammenhæng.

Helle syntes det har givet hende rigtigt meget livsværdi at arbejde med Ansigts Refleksterapi til hendes familie og Helle ser frem til fremover også at kunne hjælpe andre.

Helle er en kvinde i 40'erne

Hun er oprindeligt bankuddannet. Som ung fik hun tvillingedrenge med cerebral parese. Den ene søn med dominerende fysisk handicap og den anden med kognitive problemer som det dominerende handicap. Drengene er 14 år nu.

Helle valgte at gå hjemme for at passe og hjælpe hendes drenge bedst muligt, da alternativet ville have været anbringelser på døgninstitutioner og er fortsat ikke tilbage på arbejdsmarkedet.


Min første kontakt med Helle, var omkring drengene for ca. 8 år siden. Familien kontaktede mig, med henblik på Temprana Refleksterapi hjemmegenoptræningsmetoden, som de straks efter gik i gang med - og stadigvæk bruger til deres drenge.

Jeg oplærte selv familien - mor, far og mormor.
Under oplæringen og den første tid efter, fik resten af familien ofte Ansigts Refleksterapi. Handicapfamilier er ofte meget belastede familier, både fysisk - og psykisk. 
Sådan oplevede Helle hvordan Ansigts Refleksterapi hjalp både hendes drenge, manden, hendes mor og iķke mindst hende selv, med mange forskellige almindelige dagligdags helbredsproblemer, uden  brug af medicin.

Helle blev på den måde helt optaget af mine metoder. Hun havde tidligere uddannet sig i klassisk Fodzoneterapi og gennemførte uddannelsen til Ansigts Refleksterapeut i 2008.

Siden har Helle været tilbagevendende elev på mange af mine videreuddannelseskurser, som Tibetansk Refleksterapi, Farveterapi, Hormon kursus, Japansk lifting, m.m. Det Internationale Institut tilbyder mere end 30 forskellige videreuddannelseskurser, så jeg håber at se Helle som elev i nogle år endnu.

Helle har for første gang i år deltaget i vores årlige træningsuge i Ansigts Refleksterapi i Barcelona. Det var en stor udfordring på flere måder. Bl.a. var det første gang i 14 år hun rejste alene uden hendes drenge.

Helle forventer at komme igen næste år. Helle var yderst tilfreds med træningsugen.

For Helle har uddannelsen til Ansigts Refleksterapeut betydet at hun har formået at have en kreativ social kontakt, uden for hjemmets vægge -  en interesse udover at skulle være mor, på meget anderledes betingelser i mange år, hvilket har en stor emotionel betydning. Men det har også betydet, at Helle har sluset de første spæde tiltag til en arbejdssituation ind i hendes liv igen. I takt med at Helles drenge er blevet større og antageligt snart skal flytte hjemmefra, er Helle ved at være klar til arbejdsmarkedet igen - oven i købet inden for et fag som hun holder rigtigt meget af.

At arbejde med Ansigts Refleksterapi vil give Helle de allerbedste muligheder for at organisere arbejdstider, antal timer og dage hun kan/vil arbejde, fuldstændigt efter de muligheder hendes livsbetingelser også fremover tillader.


Ansigts Refleksterapi uddannelsen har bidraget til at holde Helle aktiv og ikke isoleret hende i en situation, der meget nemt kunne have haft en negativ indflydelse på Helle som person og i samfundsmæssig sammenhæng.

Helle syntes det har givet hende rigtigt meget livsværdi at arbejde med Ansigts Refleksterapi til hendes familie og Helle ser frem til fremover også at kunne hjælpe andre.

Del siden