3. jun, 2016

Trauma og Refleksterapi

Fokus på: Trauma

Mange mennesker lider af PTSD rundt omkring i verdenen.

Ved hjælp af Ansigtszone- og Refleksterapien opnås der fantastiske resultater.

Hvad er trauma?

Traume er et almindeligt resultat af en voldsomt stressende oplevelse, som splintrer ens følelse af sikkerhed. Følelsen er hjælpeløs og sårbar.

Traumatiske oplevelser involverer ofte en trussel mod ens liv eller sikkerhed. Enhver situation, der efterlader en følelse af at være ubeskyttet og alene kan imidlertid være traumatisk, selvom den ikke indebærer nogen fysisk trussel.

Trauma kan være forårsaget af et enkelt slag, én begivenhed- såsom en bilulykke, en naturkatastrofe eller et voldsomt angreb. Trauma kan også stamme fra vedvarende stress, såsom at leve i et hårdt belastet kriminelt kvarter.

Folk reagerer meget forskelligt på traumer. Nogle almindelige symptomer på traumer kan være søvnløshed, hjertebanken, fysiske smerter, træthed, muskelspændinger, chok, vrede, selvbebrejdelser, forvirring eller angst. Symptomerne varierer fra at vare et par dage op til flere måneder og år. Det skyldes, ​​smertefulde erindringer eller følelser.

Det er almindeligt, at virkningerne fra en traumatisk oplevelse i hjernen er en overproduktion af ​​stresshormoner, såsom cortisol og noradrenalin. Begge disse hormoner produceres i binyrerne. Når disse hormoner bliver sat i gang, går vores krop i en slags overlevelsestilstand. Dette kan være temmelig nyttigt i livstruende situationer.

Men hvis kroppen kontinuerligt frigiver cortisol og noradrenalin,- og derfor er løbende i overlevelsesmode,– vil vil det forårsage alvorlige helbredsmæssige problemer. Kroniske forhøjede tal af cortisol og noradrenalin kan undertrykke immunsystemet.

Hvordan kan Ansigtszone-og Refleksterapi hjælpe?

Ansigtzone-og Refleksterapi bringer hormonsystemet i balance samt regulere produktionen af ​​stresshormoner. Ved at stimulere de rigtige punkter og zoner, kan man hjælpe kroppen med at balancere kroppens kemi.

En afbalanceret produktion af hormoner og kemiske substancer, har en positiv effekt på stress.

Ansigtszone- og Refeksterapi forbedre ligeledes energi- og blodkredsløbet.

Ansigtszone- og refleksterapi styrker immunforsvaret.

Ansigtszone-og Refleksterapi slapper krop og sind af og giver en tilstand af ro. 

CASES:

Ansigtszone- og Refleksterapeuter har mange erfaringer, når det kommer til behandling af traumer. Der er to sager, som jeg gerne vil fortælle om. Den første handler om den japanske instruktør Mai Ebina, der har gennemført et succesfuldt behandlingsforløb med klienter efter tragedien i Fukushima, Japan. Den anden er om Maria, en tidligere US sergent og nuværende Ansigts- og refleksterapeut og Temprana terapeut. Maria arbejder med veteransoldater i North Carolina, USA.

Mai Ebina, vores yngste japanske instruktør udførte sammen med Det Internationale Institut, et projekt der havde til formål at hjælpe 2000 mennesker ramt af trauma, stress og andre sygdomme i Fukushima, Japan, 2011 i forbindelse med jordskælv og tsunami.

Situationen var meget kritisk, og der var mange mennesker, der behøvede hjælp.

Der var så mange mennesker, at Mai kun kunne tilbyde behandling i 20 minutter pr. person, ellers ville hun ikke være i stand til at hjælpe alle.

Det Internationale Institut hjalp Mai med at organisere et selvhjælpsprogram med Ansigtszone-og Refleksterapi. Programmet skulle hjælpe med at bringe balancen i hormonsystemet og lindre stress i kroppen. Mai og hendes mand, Nori, begyndte at undervise de kriseramte mennesker i, hvordan man behandler sig selv og ens familie med Ansigtzone-og Refleksterapi.

MOOK, et indflydelsesrigt japansk forlag hørte om Mais projekt og hjalp hende med at publicere en selvhjælpsbog. Den blev omdelt gratis på alle krisecentrene efter katastrofen. Mange kriseramte mennesker begyndte at behandle sig selv og deres familie, og efter kort tid kunne man se, hvordan stemningen ændrede sig positivt iblandt folk. I dag er selvhjælpsbogen kendt og udgivet i hele Japan.

Maria,- en tidligere sergent i den amerikanske hær bruger Ansigtszone- og Refleksterapi, når hun arbejder med tilskadekomne eller traumatiserede soldater.

Marias projekt har til formål at hjælpe veteraner, med at komme tilbage til et normalt liv

Maria gjorde tjeneste i den amerikanske hær i 21 år. Hun begyndte at studere Ansigtzone- og Refleksterapi i 2010 med et hun har et ønske om, at gøre Ansigtzone-og Refleksterapien til en del af behandlingen hendes personnlige projekt for veteraner.

Da Maria begyndte at tage Ansigtszone- og Refleksterapi uddannelsen, var hun selv lammet i benene på grund af blyforgiftning. Mange soldater lider af denne form for forgiftning, da de i mange år er omgivet af bombeskyer med højt blyindhold.

Efter første gang hun deltog i et Ansigtszone- og Refleksterapi uddannelsen, kunne hun allerede mærke en forbedring i lammelsen i benene. På fjerde kursusdag i Ansigtzone- og Refleksterapi kunne Maria begynde at bevæge benene og begynde at gå igen!

Maria er siden blevet en stor Ansigtzone- og Refleksterapi entusiast og hun arbejder på at inkludere denne metode i veteran integrationsprogrammet i USA, både til behandling af fysiske og mentale problemer.

TAG UDDANNELSEN!

Vi har brug for mange flere dygtige kollegaer- skal du være én af os, så læs mere og tilmeld dig uddannelsen her: http://www.refleksterapi-org.dk/413044735

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Ansigtszone- og Refleksterapi uddannelsen i København.

Har du spørgsmål så tøv ikke med at skrive: sorensensistem@gmail.com

Velkommen til!

Lone Sørensen

Del siden