17. dec, 2016

Tekst

Fokus på Psoriasis:

Vidste du, at vi har mange gode resultater med Ansigtszone-og Refleksterapi med klienter, der lider af psoriasis?

Hvad er Psoriasis?

Psoriasis er en kendt hudtilstand, der kan påvirke mange og ses oftest hos mennesker i alderen mellem 15 og 35. Psoriasis betyder at hudceller vokser hurtigere end normalt.

Forskere har kunnet identificere flere årsager til psoriasis, men undersøgelser tyder på at psoriasis er en autoimmun sygdom. Det betyder at det er en sygdom, der starter i immunsystemet, som et resultat af en overstimulering af hudceller, der begynder at gro i et hurtigere tempo.

Hvordan Ansigtszone- og Refleksterapi kan hjælpe

Ansigts Refleksterapi er en effektiv metode der kan hjælpe vores immunsystem til at normalisere. Ved at stimulere de rigtige reflekspunkter og zoner, balanceres kroppens funktioner. Dette er vigtigt fordi, ved at bidrage til en mere afbalanceret funktion, kan man hjælpe immunforsvaret og dermed nedtone psoriasis eller endda forhindre udbrud af psoriasis.

Ansigts Refleksterapi hjælper ikke kun med at normalisere immunsystemet. Ved behandling med Ansigts Refleksterapi forbedres nervesystem og blodcirkulation.

Under en behandling slapper krop og sind fuldstændig af og dermed bringes følelserne i balance.

Eksempel:

Der er flere tilfælde af psoriasis blandt klienter og resultaterne er stort set altid positive.

Et eksempel er Carlos, en 29-årig mand fra Spanien, der har lidt af kronisk psoriasis siden han var 10. Efter 3 behandlinger, kunne Carlos se en stor forskel i de områder af huden, der var ramt af psoriasis. Efter fire måneder, var psoriasissen væk. Efterfølgende fortalte han også, at han havde mere energi, og at han ikke havde været forkølet mellem behandlingerne. Det var overraskende, fordi han før typisk havde været forkølet ca. hver anden måned.

Det er nu, det er muligt at lære denne fremragende metode, der hjælper mange mennesker med forskellige sundhedsproblemer rundt om i verden og det på en helt naturlig måde, uden medicin.

Underviser Lone Sørensen – læs mere her:

Del siden